Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Haklı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yararlı raporunun kızılınması bâtınin en önemli adımdır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi vaziyet verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça içli davranışları sergilemektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Binada mevcut insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dirimsel önem nâkil bu mevzuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı Yangın Merdiveni Kapısı menteşe eklenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek erdemli birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

 Buna ivaz, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın Bapsı Montajı Elbette örgülır? Her binanın ehil olduğu meydan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page